Tuesday, April 19, 2011

"Nak Ber-Tudung". InsyaAllah :)

Hai, Assalammualaikum :)


Hello, Saya lagi. Haha.
Biasa lah, kalau mood nak ber-blogging tengah ada, cam gini lah jawabnya. Kalau boleh ber-entri-entri nak ditulisnya. Haha. Tapi bila tade mood, terbiar jea blog neh, sampai berhabuk. Haaa. FUH-FUHH. Haihhh, banyak habuk betul lah. Haha :)

Okay lah, dah baca ke entri kat atas tuh? Haaa? Dah baca ke belum? Hurmm. Kalau belum baca sila baca dulu. Ehhh, p baca dulu lah tajuk atas tuh. Hehe. Babap nanti. Degil ehh. Alololooo, jangan lah nangis. Huhu :)

Sebenarnya nak cerita neh, Alaaa malu pulak lah. Haha.
Okay-okay lah. Heeee -,- Sebenarnya tatau lah kenapa sekarang neh rasa macam nak bertudung jea. Dah sampai seru ke? Hurmm. Maybe.
Bukan apa lah kan. Bila keluar-keluar jea, tengok perempuan pakai tudung, Haihh. Comelnya. Boleh buat menantu neh. Hahah :) Even I perempuan, cakap macam tuh. Heee :D

Tapi, seriously lah, memang macam teringin jea nak pakai tudung sekarang neh. Lagi pon sekarang bermacam-macam fesyen tudung boleh di-gayakan. Betul tak I cakap? Kan-kan. Betul kan. Hehe :)

Tak semestinya kalau ber-tudung semua benda kita tak boleh buat? Bak kata orang lah. Kalau dah ber-tudung neh semua benda yang nak buat, kena ada batasnya. Haaaa.? Betul ke? I tatau lah pulak. Tapi I tengok ramai jea orang pakai tudung boleh buat macam-macam benda. Haha. -,-

And, now ramai jugak artis yang ber-tudung kan. Termasuk lah Penyanyi No.1 Malaysia. Haaa, sape lagi kan. Tak kan lah you'll tatau. Heee :) Sape? Cer teka, cer teka sape tuh? Haha. Okay lah, kalau you'll tatau, meh I bagi tau, Haiyooo. You'll neh, penyanyi no.1 Malaysia bukan ke I. Hahah. Ehh-ehh, Oppss.!! Silap pulak. Hahah. Okay tak kelakar. Heee :) Sapa lagi kan, kalau bukan Dato' Siti Nur Haliza.



Dato' Siti Nur Haliza. She Gorgeous :)


Then, kita ada lagi penyanyi muda yang Gorgeous, Hot and nyanyian dia Awesome macam I. Hahah. *Perasan sungguh*.!! Hahah ~,~ Malu jea puji diri sendiri. Tapi....
Biar lah kan. Sibuk kenapa. Heheh :) Okay lah penyanyi yang I maksud kan adalah Yuna. Heee. Atau nama penuh die Yunalis Zarai. She so Awesome. SUKA GILER dengan Dia. Sangat suka dengan dress-up die. GILER STYLO lah i tell you. Huhuuh -,-



Yunalis Zarai, she Awesome yang Stylo :)


AND, ramai jugak bloggers yang ber-tudung lagi COMEL and GORGEOUS. Kalau I bagi tahu sape bloggers tuh, confirm ramai yang kenal and tahu sape kah gerangan nya. Heeheh :)
Ala, sape lagi kan.. Bagi I dieorang neh adalah bloggers yang ber-tudung lagi famous amos. Huhu. Neh haa, gerangannya... Heeee :D
Fatin Liyana and Yuyu Zulaikha..

Agak-agak, bile lah I akan ber-tudung neh? Hurmm. I tanak pakai ber-tudung sebab fashion, I nak ber-tudung disebabkan niat and ikhals ber-tudung. Betul tak I cakap.? Kalau ber-tudung disebabkan fashion, Huhh.!! Lebih baik I tak payah pakai. Sama je kan.
So, apa-apa pon doakan lah untuk I yea. Amin :)


p/s : Kalau pakai tudung, perangai macam setan tak guna gak kan? Haha. Opps, tade niat nak mengata.!!


Sekian, Terima Kasih.


Love,
Fia Aznam Roses

2 comments:

PeNgEmiS dUniA said...

amiinn , letakkan niat yang baik k , kerana Allah . :) comel ape kalau awk betudung :)

Fia Aznam said...

Amin. maybe one day "___"
Doakan yang terbaik buat saya :) Heeee