Tuesday, June 14, 2011

"The Kiddo's".

Hye. Assalammualaikum :)


Selamat Hari Selasa. Hope hari neh lebih baik dari semalam. Heee :) Ehh-ehh, jap-jap... Bukan ke, semua orang pon nak yang baik-baik? Haha. Ohh, btw, good morning bloggers. Dah mandi ke belom semua neh? Kalau belom mandi, p mandi dulu, gosok gigi, wangi-wangi then baru boleh baca blog I. Hahah. Jahat tak? Jahat tak? Hehe :D Ohh, kau memang kejam Fatin.


Okay, now nak cerita pasal "The Kiddo's", seperti mana tajuk kat atas tuh. Hehe. Kalau cakap pasal budak kecik neh, serious memang aku suka budak kecik. BUT... Sometimes budak kecik jugak lah boleh bagi aku naik hangin. HAHA. Tak payah cakap budak kecik lah, adik aku pon kadang-kadang bagi aku hangin je. Haha. Ohh, lupa pulak nak cakap. Adik aku memang kecik lagi, even die baru je darjah 3. Haha. Kira budak lagi lah tuh kan. Hehe :)


Walaupun adik aku tuh nakal 'ya rabbi' aku sayang adik aku sesangat tau. Hehe. Kalau die tade ke. Mesti rindu je. Huhu. ILOVEYOU adik. Heeee :) Ouchh. Nyampah you. Haha.~~


Cakap pasal babies or kiddos neh kan, aku tau perempuan-perempuan kat luar sana mesti ramai yang suka kan. Termasuk-lah aku. Aku memang sayang budak-budak. Hehe. *Yeke? Boleh caya ke? Macam tak percaya je?* Haha.~~ Oohh okay. SILA PERCAYA YE. Heeee -,- Walaupun aku belom kahwin, aku memang suka budak kecik. Aku rasa macam sayang je. And kalau korang nak tau lah, budak kecik neh wangi. HAHA.!! Yela, bau baby kan. Takan busuk pulak cik kak oii. Pe laaa. Haha. APA PON TAK BOLEH.


Okay, seperti mana yang korang tau, aku ada 2 orang anak buah. Haha. Ohh, I mean anak kakak sedara aku lah. Haihh. Yela, aku kan anak sulung. Hehe :) Kira anak buah aku jugak lah. Hehe. So, disebabkan aku ada 2 orang anak buah, aku selalu jugak jaga dieorang, walaupun sekejap je. Hehe. Kalau time kakak sedara aku datang rumah, or aku pergi rumah die time-time tuh lah aku merasa jadi babysitter jap. Haha. Ahhh, tengok rajin tak aku? Haaa? Rajin kan. Hehe. NYAMPAH...... BLUEKSS.. ~.~ 


Sudah lah, malas nak cakap banyak-banyak. Mehh lah saya tunjuk The Kiddo's around me :) Hehe. Even, bukan anak sendiri pon. Huhuhu.~,~



Zulaikha Zulqarnain :)



Zaara Mikaila :)



Fairel Iman Fakri :)



Faliq Iskandar :)

Haha, sape mamat neh? Hohoh. Ini lah adik saya. <3


Tapi, aku pelik lah kenapa ekk sekarang neh ramai betol orang buang anak? Hurmmm. Kalau ye pon korang dah buat benda terlarang yang berdosa besar, sampai mengandung, jangan lah korang nak buang anak tuh. Itu rezeki Allah. Kalau korang tanak sekalipon anak tuh. Bagi lah orang atau pon hantar je kat pusat pemulihan or yang sama waktu dengannya. Daripada korang buang anak tuh. Dalah korang buat perbuatan terkutuk, then kau buang pulak anak tuh. BERTAMBAH LAH DOSA KAU. Ohh sudah. Malas nak bebel panjang-panjang, kang korang cakap aku macam Ustazah pulak kan. Yela, aku pon bukannya baik sangat. HAIHH.~~ Suka hati korang lah. Dosa masing-masing, kubur pon masing-masingkan.


Dah lah, nak start kerja dah. Hehe. Nanti saya update lagi ye. Heee. Selamat membaca semua. Love. Mmuahxx. XOXO.~~


p/s : Boleh tuju lagu? Hahahahah.!! GILERR.~~~~~~


Kbai. Salam..


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: