Monday, June 13, 2011

"Aku tak suka macam neh".!

Hye. Assalammualaikum :)


Now, aku tengah buat kerja yang bukan kerja aku. Serious aku sentap and aku tak suka macam neh. Bukan apa lah. Kalau kerja aku still aku boleh terima lagi. Neh bukan kerja aku. OKAY. BUKAN SAMA SEKALI. Grrr.!!!! Ahh, bodoh lah. BENCI..BENCI..BENCI..


Kalau korang nak tahu now, aku tengah scan name card. Grrr. Aku rasa nak termuntah buat scan card neh. Kalau sikit tape, neh banyak okay. Aduiyaiii. Aku pon dah pening kepala buat benda neh. SHIT laa.
Serious aku tak suka macam neh. Karang kalau tak tolong kata apa pulak kan. HUH. Yela, aku neh sapa lah nak cakap yang aku tak boleh buat. AKU KAN KULI JE.


Banyak lagi kerja aku, aku kena buat kerja orang. Arhhh.....!!! FUCK lah. Dah lah, malas nak cakap panjang-panjang. Sebab aku rasa nak termuntah and menyampah buat scan card neh. HUH.~~




Hey, you... PLEASE DON'T DISTURB ME.!! Watch out....~~



Lots of Love,
Fia Aznam Roses 


No comments: