Thursday, July 07, 2011

"BRO,KASI KRITIK BLOG GUA SKIT,BLEH ?"

Hye. Assalammualaikum :)


Selamat Petang, walaupun dah petang aku tetap nak join segmen Abang Ben neh. Yela aku kan online kat office je. So, dekat rumah memang tade makne nya lah aku nak berbloggingkan. Sob, sob, sob :(
Dahh, jangan nak sedih sangat lah kan.


Okaylah, cakap pasal segmen kali neh, nak lerr aku bagitahu, yang aku neh still baru lagi dalam dunia berblogging. Heeee :) Bak kata orang, BUDAKKKK lagi dalam dunia berblogging neh.
Yela, asal aku buat blog neh pon sebab dulu aku suka lah bukak blog-blog orang baca kan. Heheh. Senang cakap, aku suka 'stalker' blog orang dulu. Huhu.
Tapi sampai bila aku nak baca blog orang kan. So, dalam bulan December 2010, baru aku start blogging neh. Hehe. Maknanya baru lagi aku berblogging, dalam 6 bulan lah.


Banyak benda yang harus aku belajar lagi. Dan maybe aku kena belajar dengan otai-otai kot. Macam Abang Ben kita neh. Phewiittt. Heheheheh :)


Soo, korang jangan lah malu dan segan untuk komen blog hodoh ala-ala cute neh ye. Kalau ada salah atau silap, harap ajari saya.


"BRO,KASI KRITIK BLOG GUA SKIT,BLEH ?"


Kalau korang nak join meh sini rapat-rapat, BEN ASHAARI .


Buah cempak di luar pagar,
Saya budak baru belajar,
Kalau rasa nak kritik boleh saja.
HAHAHAHAHA. ~~ *tade kena mengena langsungkan?*


Kbai, Salam


Lots of Love
Fia Aznam Roses

13 comments:

Abby Salvatore said...

alololo...blog ini kiyut sekiyut tuannya..:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

el-janna said...

huhuk siap buat pantun.. nice la. simple^^


kalau xpyh letak verification word lagi best^^

meh kritik sini pulok..
http://bbyuya.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

shiema sufian said...

nice blog :)
keep it up :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ninie_azriena said...

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart cuma lebarkan ruang entri, keep on blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

anis aneesa said...

blog nie simple n okey..cume kalo bley buang word verification kt komen nie..keep it up..=)

Alin Hassan said...

hai fatin!

memang cute. font tu pun cute sangat lah. tpakse la kite membesaukan mata sikit. hehe

jom terjah n follow sini!

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

NasZ said...

blog yang sangat simple tapi sweet sangat..macam pemiliknya..huhu..tapi kalau kotak komen dapat dibuat popup window berasingan dan word verification dapat dibuang, lagi cun..huhu..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

Atika Farha ;D said...

tukar font. komen buat pop up window dan buang word verification

Nadya O'Conner said...

nad promot blog anda di sini..:)

Miss Nadya Promote Blog Part 12

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haaa... datang nak kritik ni...heee~

loading blog ni laju je... widget pon tak banyak... font je kena besarkan sikit... hee~

sekadar pendapat..

btw.. teruskan blogging ye...=D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Fia Aznam said...

hye semua :) thanks sebab kritik blog saya yang tak seberapa neh :)
insyaAllah saya akan perbaiki dan ikut nasihat korang -,-