Tuesday, July 12, 2011

"Semakin menjadi-jadi Kau ehh".

Hye. Assalammualaikum :)


Wahh, agak lama jugak lah aku tak tengok blog aku neh. Sob,Sob,Sob.... *rindu gediks neh namanya*. Haha. -,-
Sorry ye baby, mama busy lah lately. Hehe, lagi pon now mama tatau nak update apa kat blog neh
:( Sorry tau sayang.~~

Okay, jangan nak gediks sangat, aku menyampah okay. Betul kata orang, kalau kita ada sesuatu yang baru, kita akan sayang benda tuh je kan, biasalah manusia, benda baru..... Yang lama campak tepi lah. HUHU :)
Nanti bile benda yang baru dah rosak ke, buruk ke, cari balik yang lama. HUH. Tatau diuntung an.!!
Itu lah, manusia neh tak pernah puas. heheh :)

Aku bukan apa, aku sejak-sejak akhir neh, aku neh cepat touching lah, cepat sangat nak sentap. Okay, S.E.N.T.A.P.... Hurmmm. Aku pon tatau asal, maybe neh lah kot balasan kalau aku permainkan perasaan orang. Hurmmm. Now, dah terkena kat aku balik. Huwarghhh..... :(
Kalau dulu, 1st aku pakai 'dia' aku akan jarang layan kau sangat kan, and now, kau pon dah 'pakai dia', kau pon macam tak berapa nak layan aku an.!! Hurmmmm. Tapelah.... Aku redha.

continue .~~


Lots of Love
Fia Aznam Roses

2 comments:

NasZ said...

biasalah.. kita cuma manusia biasa..

MOHD NASER.com

Fia Aznam said...

biasalah kan :) redha... nak buat macam mana.