Tuesday, July 19, 2011

"Semoga 'KAU' Berbahagia".

Hye. Assalammualaikum :)


Dengan ini aku redha apa yang berlaku and terjadi. Apa yang ingin aku cakapkan yang aku sekarang 'lone ranger'. Lepas neh, tade dah orang nak amek berat pasal aku lagi. Soob,soob,soob :(
Aku rasa nak menangis pon ada sambil menaip neh. Hurmmmmmm..
Dah lah, sambil menaip neh aku dengar lagu jiwang kan. Ouhhh. Tak meraung kau.!!

Hurmmm. Tapi apa pon, aku kena kuat. Sebab benda neh aku tak mintak, and tanak pon terjadi. Hurmmm. Tapi benda nak terjadi kan. Aku harus kuat. Kan. Kan. Ya Allah.. Apa yang aku dah buat neh. :(
Aku rasa aku macam jahat sangat. Aku rasa aku macam perempuan kejam. Aku rasa aku macam perempuan gatal. Aku rasa yang jahat-jahat semuanya kat aku. Kenapa neh yang aku rasa sekarang neh? Ohh. DEMMIT.

Tengok burung neh, walaupun sama color, sama bentuk. Tapi sebagai manusia, walaupun semua benda sama. HATI kita tetap lain-lain :) SEKIAN.


'Hey Fatin, bukan neh ke yang kau nak?'
Okay sudah, aku tahu aku banyak buat salah and memang ini dah takdir kita. MAAFKAN SAYA. Aku cuma cakap apa yang aku rasa sekarang neh. Hurmmmm. Aku harap lepas neh, banyak benda baik yang aku lalui. AMIN.

Ya Tuhan, aku berharap sangat.~~


Lots of Love
Fia Aznam Roses

2 comments:

Lizzie Chuckguire said...

coincidentally, i'm feeling the same thing. jom nanges sama2~

Fia Aznam said...

hehehehhe :) yela youuuu. serious, walaupon sakit. tapi at the same time, ade rasa happy jugak :)