Tuesday, July 05, 2011

"I am Busywoman".

Hye. Assalammualaikum :)


Selamat petang semuanyaa. Bestnya kalau petang-petang neh dapat makan cekodok ke, goreng pisang ke, onde-onde ke, dengan air kopi 'o' panas. Gulppp... Lapar lah pulakkkkkk..!!
Sejuk-sejuk kat office neh, membuat kan perut aku berkeroncong, macam ade konsert Metallica pulak dalam perut neh. Erkkk? Heheh :)
Tulah, tadi berlagak, tanak makan lunch. Diet lah konon? Now, dah lapar tahap tenuk nak beranak. Grrr.. Sakit boleh tahan, lapar tak boleh tahan wehhh. Hahah. Ya Allah, lapar giler dah neh. Hurmmmm. Nak makan apa kat office neh, apa pon tade. Haihhh, APA PON TAK BOLEH LAH -,-
Sebenarnya, sekarang aku tengah curi-curi berblogging, Kalau nak tahu hari neh aku busy gegiler. Grrr...!! Nasib baik lah tak tension kan. HUHU :)


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: