Tuesday, July 05, 2011

"Body Combat was Fucking Tired".

Hye. Assalammualaikum :)


Selamat Pagi. Hari kedua dalam minggu neh. So that's mean its a Tuesday :) Hurmmm. Alhamdullilah, Tuhan masih memberi aku kehidupan. Thanks God -,-


Seperti yang korang tahu, aku neh join gym, dekat TrueFitness yang kat Kenanga Building tuh. Hehehe :) Kalau korang nak tahu sejak aku join gym dekat situ, aku tak pernah join class tau. Tak pernah langsung. Sebab aku asek dengan trainer aku je. HAHA.
Yela, kalau datang gym je, mesti abang badan ketak-ketak je yang 'train aku. So, tak berpeluang lah nak join class. Huhuh :)


So, for the first time in my life, cehhhhhh.... Hahah.~~
Semalam aku join class tauuu. Wahhhh.. Tak pernah-pernah okay. Semalam dalam hidup aku, aku join class, first ingat nak buat cycling and cardio je. Tapi, setelah di paksa oleh kakak yang aku rapat dekat gym tuh, aku pon terpaksa ler join class. HUHU :)
Kebetulan abang trainer semalam ada client lain. Aku pon try ler join class.


Mula-mula aku ingat, class yang macam dance-dance neh, aku suka lah kan, tapi kakak tuh cakap 'ini class body combat', so aku tanya lah dia 'body combat tuh macam mana? senang tak?' Haha, haaa, SEE, nampak sangat aku tak pernah amek tau pasal-pasal classes neh. Huhuh :) 
Masa dah start tuh, aku agak kelam kabut gak lah, sebab aku tatau kan. Lambat pickup. HAHAHA.!!
Tapi aku belasah je, lantak lah.


And...................................


Paling aku tak suka is......... Body combat neh, pergerakan dia cepat sangat. Semput-semput aku, nak termuntah pon ada time tuh. HAHAHA.~~
Yelaaa, penat okayy. Korang patut try. Huhuhu :) Class dia memang best. Cuma penat sesangat. Aku rasa nak pitam time aku buat tuh, da lah, trainer-trainer kat sana semua tengok aku. Lagi-lagi trainer aku, dia skodeng kot. MALUUU TAUKK. Hohoho. Al-maklum lah, aku kan peramah, HAHAHA. So, dekat sana aku rapat dengan trainer-trainer kat sana. Dorang pon suka kacau and buli-buli aku. Heeee :) *Poyo, bajet hot lah kau, Fatin?* Blueksss.!!


So, lepas je habis class body combat tuh, aku terus terbaring. Memang betul-betul penat. Grrr. Sampai sekarang kaki tangan semuanya sakit. Heheh :)
Yela, maybe first time kan. Lama-lama nanti okay lah kot. Tapi class dia memang enjoy. Huhuh :) Cikgu dia memang garanggggg.... Jerit aje. Huhuhu -,-
Lepas neh boleh lah join class lain, sebab join class neh happening. Enjoy. HAHAH.~~



Haaaaa, semputttt..... semputttt lagiiii.............................. HOHOHO..


p/s : Teringin nak join class yoga :) Peace.


Kbai, salam :)


Lots of Love
Fia Aznam Roses

4 comments:

Lizzie Chuckguire said...

i always nk try mase g gym dulu. thanks to a very pushy management yg hunger for ur money, have to terminate the mmbership.hahaha

azam said...

lepas ni jadi berketak² juga ni.....bahaya tu...hehehe

Fia Aznam said...

lizzie : HAHA. ehhh, u know what, TF everyday call me. Grrr... Tensionnnn.

Fia Aznam said...

azam : HAHA. Tade lah ketak-ketak mana pon. HUHUHU :)