Wednesday, November 02, 2011

"I wish I can get Coach Handbag for birthday present.".

Hi.. Assalammualaikum :)


Okay, memandangkan my birthday tak lama lagi, so banyak lah wishlist aku untuk birthday present.. Ahakss.. Gila kau Jah.. Siap ada wishlist lagi kan untuk birthday present.. Hehe.. Macam lah ada orang nak bagi aku hadiah kan.. Elehh, kalau tade pon tape.. Tak mengharap pon sebenarnya.. Tapi kalau nak bagi pon pe salahnyaaa.. AKAK TERIMAAA.. O.M.G.!! Hahaha :))

Sebenarnyaaa, seriously memang tak mengharap pon.. Cumaaa...........
Now, benda yang aku paling nak sangat is Coach Handbag, aku tatau kenapa now aku dah jatuh cinta dengan Coach hangbag.. Haihh.. Mahal okay..! Akak tak mampu lagi buat masa sekarang.. Hurmmm :(
Ohh sedih nyaa nokk.. Nak mintak Mr. Boyfriend, memang tak sampai hati lah kan.. Haha.. Sebab katanyaa, kalau beli handbag tuh, dah boleh buat duit tunang dah.. Haha.. Mak sentap okay..! Heheh.. Tapi tape lah.. Tak kesah pon.. Tade hal lah.. Betul jugak cakap Mr. Boyfriend tuh, dari beli handbag tuh, dah boleh buat majlis tunang dah.. Huhuhu :)

Tapi apa pon aku harap 1 hari nanti aku akan dapatkan jugak Coach Handbag neh.. Heeee -.-"


Coach Kristin Patent Hobo..~~
*Cantiknyaaaaa bag neh, serious sukaaa okay..! Tapi buat masa sekarang memang I tak mampu nak beli lagi.. Tape, tunggu ye sayang.. I'll get you.. Mmmuahxx.. Teeheee -,-

If tak dapat hangbag, wristlet pon jadilah.. Hehehe :)


Mak aihh, bilaa lah nak dapat neh?? Hurmmm.. Sabar ye sabar.. Huhu.. 


p/s : Kalau tak dapat for birthday present, hantaran pon boleh.. HAHAHAH.. *evil laugh*..! 


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: