Tuesday, November 08, 2011

"I'm Lovin' it".

Hi.. Assalammualaikum :)


Selamat Pagi.. Ohh, sebelum tuh, masih sempat lagi ke nak wish? Sempatkan? Selamat Hari Raya AidilAdha korang :) Hope Raya Qurban kali neh sungguh bermakna buat korang semua :)

Raya AidilAdha kali neh berbeza sikit dari tahun lepas.. Tettt..!! Berbeza? Apakah? Hehe..
Yela, raya tahun lepas tade lah semeriah raya tahun neh.. Banyak perbezaan :) Ohh, saya sangat suka okay..

- First, sebab raya kat Key Ell (Kuala Lumpur), if korang nak tahu, aku jarang dapat raya kat KL neh.. Sebabnyaa, selalu sangat balik kampung if raya-raya neh.. Weeeee -,-"

- Lepas tuh, happy sebab myBFF since sekolah lagi datang.. Okay sangat rindu dengan dia, sebabnya kiteorang jarang jumpa walaupun rumah sangatlah dekat.. Dan dalam masa yang sama die datang untuk menjemput.. Yela, menjemput lah.. Sebab die nak kawen dah.. Bulan neh jugak :"(  #Jealous.. Hahah.. Hurmmm, agaknyaa kalau die tak menjemput, mesti die tak datang rumah akukan? Hurmmm.. Sadis betul!!

- Haaa, then tentu lah happy sebab.......................~~ Kekasih hati datang rumah.. HAHA --
Walaupun die datang rumah agak lambat.. Dah malam okay die baru datang.. Datang 3 kali tapi tanak masuk.. Katanya malu..!! Eleehhh.. Malu lah konon? Heheh -,-" Comell okay..

I miss those moments okay.. The moment will be in my mind forever..! Rindu..


Heeee, rasa macam nak tampar muka sendiri puas-puas.. Sebab buruk okay.!! 

Gambar 1 *Atas sebelah kiri* : Bajet comel lettew nak buat muka cenggitu kan.. Sweet sangatkan..

Gambar 2 *Atas sebelah kanan* : Hey, talk to my hand dude.!! 

Gambar 3 *Bawah sebelah kiri* : Eeeeuwww.!! Snap snap snap yoo.. 

Gambar 4 *Bawak sebelah kanan* : Yeayy, skodeng dieee.. Hahaha..!! Kelakar.. Buruk dan sangat buruk.. 

Hahaha.. OKbai.. Sekian.. ":)


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: