Wednesday, December 14, 2011

"Nervous?! Kenapa tiba-tiba!".

Hi.. Assalammualaikum :) 


Sekarang tengah nervous + eksited bagai ! Tatau apa kes? Macam lah esok nak kahwin dengan anak raja kan..
Hehe -,-".. Tapi serious doh, sejak dua menjak tiga menjak neh, asek dupdapdupdap je jantung den neh haa.. Haishh.. Kenapa kah??
Nak kata naik pangkat? Tak jugak, nak kata dapat bonus? pon tak jugak.. *Bonus den lambat lagi, InsyaAllah nest year kot baru dapat.. Eeeeee ! Suka.. Amin..

Tapi kenapa nak nervous bagai neh?? Haishh.. Bukan takat nervous je neh, ekxited pon ade ! Tapi eksited sebab apa pulak kan? Hurmm.. Nak bagi tahu ke tak? Okay aku akan bagi tahu, but.................. NOT NOW lah ye.. Akan bagi tahu nanti.. Cuma doa kan yang terbaik untuk aku ye kawan-kawan yang baca neh.. Teheee -,-"


Suka gilerr tengok pict neh, sebabnyaa, rasa macam kurus je lepas tuh nampak macam korean pon ade, then muncung tuh macam seksi je.. Ahakss.~~ Weeeee ":) 
.

Lots of Love
Fia Aznam Roses 

No comments: