Tuesday, March 27, 2012

"Chillin' with Love".

Hi.. Assalammualaikum :)


Good Morning everyone..
Hows your day today? Wish you had a great day..

Alright, sempena aku cuti last Friday, aku pergi lah merehatkan diri, tapi tade lah rehat mana pon.. Rasa macam cepat je masa berlalu.. Grrr! Time kerja lambat pulak masa berjalan..
Whatever..
Okay, so last Friday hari tuh aku pergi merehatkan diri, menenangkan kepala hotak yang serabut nie.. Dekat??? Arghh.. Port Dickson lagi.. Damn.~

Aku rasa macam dah tade tempat lain je nak pergi kan.. Sikit-sikit PD tak pon Melaka.. Kenapa lah???
First plan nak pergi Genting Highland, memandangkan aku dah lama tak jejak Genting Highland tuh.. Last aku pergi Genting tuh, last 2 years.. Masuk tahun nie, gelap lah 3 tahun aku tak pergi Genting Highland tuh..
Sobss ): , Sedihkan jadi aku.. But, Me is me, NO ONE can be me.. LOL..

HAHAHAH.. -,-"


So, that what I say, tade lah merehatkan diri sangat.. Then rasa penat lagi ade la.. HAHA.. 
But, nevermind.. Bukan selalukan dapat pergi short vacation.. 
I'm sooo gladness with my love.. 


Lots of Love
Fia Aznam Roses

3 comments:

StyleWaney said...

sweet nyer u..

Fia Aznam said...

Alaa yunk.. tade la sgt.. biasa jela.. hehe :)

Fia Aznam said...

Alaa yunk.. tade la sgt.. biasa jela.. hehe :)