Tuesday, April 24, 2012

"Family's Day of Admin Dept."



Hi.. Assalammualaikum :)


Oraite.. We meet again.. Wish you have a great day ahead :)
Actually, wanted to update yesterday but yesterday I come in to the office about 1pm.. *Half-day EL*
Hehe.. Because I'm sooo super duper tired like hell.. So, nak update pon rasa malas.. Makanya tertangguhlah satu entry I..

But you don't have to worry okay.. Now I'll update as much as I want to..

Since I'm not update and now I nak story-morry about my short vacation last week..
If you all ada baca my entry yang nie LOL,
That is my department buat 'CUTI-CUTI SENDIRI BIKIN' or CCSB.. So korang pon tau kan ke mana arah tuju kite orang.. HAHA :) Macam biasa lah.. Port Dickson again and again..


Time nie baru je sampai kat Port Dickson and sangat sadisnyaa.. Time nie HUJAN.. 
Tuh yang semua berpayung tuh.. Hehe :)


Kalau dah sampai tuh, harus lah kena ada makan-makan.. 
Kebetulan hujan and semuanya tengah lapar.. 


Nie lah menu-menu kami pada hari tuh.. Nasib lah aku bawak nasi je.. Hehehe.. 
Untuk pengetahun korang time nie aku makan sikit je.. Sebab aku tak sedap perut.. 
Hewhewhew -,-"


After makan-makan, harus lah kite ber 'exercise'.. Hehe..
Tengok semua semangat je.. Ini adalah sukaneka untuk orang dewasa.. HAHAHA.. 


Then, ini pulak adalah sukaneka untuk anak-anak ye.. Tapi kalau korang nak tahu, 
mak-maknya yang excited.. Huhuhu -,-"


Selepas acara sukaneka, harus lah kena mandi manda.. Hoyeayy :)
*Cer tengok pipi aku, gebu nak matikan.. Macam pfft...*


Okay ini adalah acara malam.. Semestinya makan malam.. Dan acara penyampaian hadiah kepada 
pemenang-pemenang.. Heheh :)

Kalau korang nak tahu, orang lain punya family day, tapi orang lain yang banyak dapat hadiah.. Huhu..
Siapa lagi kalau bukan NAMJ's :) 


*Aku tatau macam mana ada gambar nie???? Macam gedik je.. HAHAHAHHA.. 

Okay, the Fanily's Day was awesome and enjoy.. And I hope that next year ada lagi family's day macam nie.. Tapi kalau boleh nak pergi tempat lain and jauh sikit lah.. Heheh :)


p/s : Lepas nie kalau nak pergi bercuti.. Aku tanak pegi PD lagi.. OKAY!!!


Lots of Love
Fia Aznam Roses


No comments: