Tuesday, April 03, 2012

"Souvenir from London, Thankyou Hafiz Bohari".



Hi, Assalammualaikum :) 


Last week my friend (officemate), went to London for hohohoholidayyyyy.!! 
Wahh, kelassss kau Jah, pergi London lagi untuk holiday.. Arghh.. Sentap mak.. HAHAHA.. Mak pergi holiday pon dalam Malaysia je.. Hehehe.. Itu pon pergi Port Dickson.. Hewhewhew ~~
Apa boleh buat, tade rezeki lagi nak pergi Overseas.. Heee.. 
Sabar je.. 

Okay lah, memandangkan dia pergi London and of course lah dia kena beli ole-ole from there kan.. Memang wajib lah.. Kalau pergi memane je kena beli something untuk family, sedara-mara, kawan-kawankan.. 

And his bought this fer me.. Hewhewhew ~~

.. PERFUME .. 

Hehe.. It's perfume babeh..
Once again, Thank youuu Hafiz Bohari..


p/s : Aku tak kira, tahun nie aku nak pergi hohohohlidayyyy luar negara.. LOL..


Lots of Love
Fia Aznam Roses


2 comments:

Hafiz Bohari said...

Ewah ewah kelas ko jah! Ni utk membalas jasa baik hahahahaha if u know what I mean :P

Fia Aznam said...

Hahaha.. Yesss I know what you mean.. :D