Friday, November 22, 2013

"The Reception - Outdoor Session"

Hi Assalammualaikum :)

Yeayy! It's Friday.. 
Today I woke up, I am healthy, I am alive.. Thank You Allah.. Alhamdullilah..

Oraite, for this entry aku nak update pasal my wedding reception lagi.. But..but..but kali ni nak cerita pasal "Outdoor Session" pulak.. Tapi tade lah nak cerita sangat actually more to tunjuk gambar-gambar kahwin kita je.. Hee :)

Yela, lepas je majlis perkahwinan dijalankan mestilah ada outdoor session pulak kan.. Mesti lah kena ada outdoor session, penat mak bayar photographer mahal-mahal.. Ehh! Okay kali ni khas untuk pengantin je okay uolls.. Orang lain tak boleh ikot.. Huhu.. Yela nanti kalau reramai tak feeling plak nak bergambarkan.. Lol! 

Okay 1st Pic - Mesti lah letak gambar husband dulu.. Hehe.. 
Amacam? Macam Hang Tuah tak? Ekekek ~~ 

Kalau dah ada Hang Tuahnya mestilah ada Tun Tejanya kan? 
Haha.. #Tetiba.. OMG! Gemuknyaa itewww.. Sobs :(

Tengok aku? Hehe.. Aku biasalah kena feeling lebihkan.. 

I love this picture so much! Heee..

Eh eh, ingatkan aku sorang je feeling lebih.. Husband pon feeling lebih tau.. Huhu.. 

Okay line clear ni sayang, bolehlah fefeeling.. Hehe :) 



Okay port baik ni.. Hewhewhew ~~


Okay lah guys.. Itu sahaja buat masa ni.. Hehe.. Gambar terlampau banyak.. Tatau nak pilih da.. 

fyi, gambar ni semua original pictures so aku just edit letak nama tuh je.. Hehe :)
Wait for my next entry okay kesayangan? Hehe.. Daaa.. 

-Salam- 

Love, 
Fatin Aznam Roses

2 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum Fia, hahhaa comel gambar korang fefeeling tu. muahahhaa. rindu nak bergambar outdoor masa nikah ni..

Fia Aznam said...

Wasalam Shiela.. Hehehe.. tq.. tu laaa.. nanti lepas ni nak buat maternity shoot.. hahaha..