Friday, February 11, 2011

"Botak Licin"? Euwww :)

Hey, Assalammualaikum :)

Hye everyone and luvly readers. Mmuahxx. Ahakss. Selamat Tengah Hari. Amacam? Dah makan lunch ke? Heeee.!! Kalau dah makan 'Alhamdullilah'. I je belum makan lagi tengah hari neh :) Heeee.! Lapar sungguh. Tapi macam tade mood nak makan, sebab nak DIET. Diet okay. Dah GEMUK neh :) Huuhuuu...!!!

Sekarang mood untuk berblogging semakin membuak-buak, bagaikan air yang tengah bergelegak. Hehehe :) Itu dah poyo sangat okay.! Sangat Happy, plus myMOOD pun tengah baik neh. Haahaa. Yela, nanti if mood tak baik, memang tak la nak menaip kan. KAN-KAN.!! Huhuh.
Okay, sementara mymood tengah baik and IDEA pun tengah ada. Sooo, baik ringan-ringan kan jari-jemari i yang comel lagi gebu neh menaip. Hahah :) Sebelum idea yang berlambak kat kepala hotak neh hilang. Ahhh, memang susah la, nak cari, nak godek-godek balikkan. Grrr. Heeee :)  

Sudahhh....
Sini, nak cerita sikit la, nak kongsi sikit, semalam ntah kenapa, hari i asek terjumpa dengan LELAKI BOTAK je. Heee :) Ntah lah. Tatau la kenapa. Pergi sana jumpa, pergi sini jumpa, naik lif jumpa, nak turun lif pun jumpa. Euwwww.!! Hahaha :)
Ntah kenapa la kan, JODOH ke? Ouchhh. NO WAY. Hurmmmm.!

Ermmm, bukan tak suka, cuma tak berapa suka and minat je. Heee :) PEACE.
Kenapa i tak suka? Hurmmm. Bukan la kan. I macam rasa pelik je. Heeee :___: 'Peace lagi. Oopsss, lelaki-lelaki diluar sana yang kekurangan rambut. Heee, sila jangan marah okay. MAAF. I cakap apa yang i rasa. Tiada niat lain :)
And sila jangan tersinggung pulak yea dengan entri i yang neh.

I bukan apa, cuma pelik sikit la, kenapa ada sesetengah lelaki-lelaki di luar sana, suka sangat membotakkan rambut mereka yang HAWT tuh. Heee :) 'HAWT ke? Ahaksss,~,~
Kalau botak yang ada rambut sikit tape la kan. Boleh diterima la. Neh BOTAK LICIN yang memang betul-betul licin punya la. Memang sehelai anak rambut pun tade. Heeee :) Euwww.!! Bersilau, berkilat je tengok. Dari jauh dah nampak okay. Eeeee. tak suka, tak suka. Ahakss. 'Jangan Marah yea'.

Ermmmm. I bukan nak cakap apalah, kalau membotakkan rambut tuh, kena dengan muka, OK la kan, bak kata orang SESUAI GITU. Hehehe :) Kalau yang tak kena dengan muka pulak macam mana? Erghh. Tak macam pelik kau.? Haaa.!! I bukan tade kawan yang botak licin neh. Ada jea. Tapi i tengok biasa jea. Neh yang i jumpa semalam tuh, macam pelik je muka dia. Hurmmm.!! Ntah kenapa, I pun tak pasti. Maybe muka dia tak sesuai.
Ermmmm. I tade niat nak menghina atau mengata. Jangan salah anggap pulak lelaki-lelaki kat luar sana yang tade rambut tuh. Okay. 'I cakap apa yang i nampak semalam'.

Maybe, ada perempuan di luar sana suka dengan lelaki botak. Malah ada yang anggap lelaki botak neh sexy. Awww.!! That's why la kenapa ada lelaki yang sanggup membotakkan rambut demi orang tercinta kan. But me? Hurmmm. I pikir-pikir kan dulu yea. Mana tahu JODOH i dengan lelaki yang tade rambut. Haaa? Apa kes? Hehehhe :)


Haaa, kalau macam neh OK la kan.!
KACAK jea.


Haaa, kalau yang neh pulak???
Comel je kan. Heehehhe :)


Pergi Thailand makan katak
Ouchh lelaki botak
Hehehe


p/s : Lelaki Botak. Bukan Idaman. Ooopss. Maaf ":) Peace-peace.!!


Yang malu-malu kucing
Fia Aznam Roses

No comments: