Thursday, June 23, 2011

"Aku tak cari pasal dengan kau, kau jangan cari pasal dengan aku".

Hye. Assalammualaikum :)


Okay, serious memang tengah tak puas hati. Dan memang tengah bengang sekarang neh. Aku pun tak paham lah dengan 'perempuan sekor' kat office aku neh,aku tak cari pasal dengan dia, dia sibuk nak kata-kata pasal aku.
APA MASALAH PON AKU TAK PAHAM.
Meroyan agaknya dia. Tak sedar ke yang kau tuh baru lagi kat office neh, kau dah nak sibuk-sibuk hal aku.


Aku tatau apa masalah 'kau' sebenarnya. Apa yang 'kau' tak puas hati agaknya. Ke 'kau' bengang kat aku, sebab aku tak tolong kau? Haaa? Pasal tuh je ke?
Huh. Tolong lah. Sebab aku tak tolong 'kau', 'kau' nak kata hal aku? HUH. Agak-agak sikit. HAIHH.
Dah lah macam rambut kau macam hantu Kak Limah je. SERAMMMM.


Kalau 'kau' nak tahu lah, HURMMM. Aku nak bagi tahu 'kau' neh, ramai orang kat office neh, macam tak suka 'kau' je. Yelaaaa.
'Kau' baru masuk sini tak sampai sebulan, 'kau' dah complaint macam-macam. Lepas tuh, cara 'kau' macam nak BODEK BOS KAU. Oopssss.!!
Aku bukan nak sibuk. Tapi aku cuma cakap apa yang orang cakap kat aku. Hehehe :)


Whatever lah, cuma nak mengingatkan 'kau' lah,
Jangan nak cari pasal dengan aku, sebab aku tak cari pasal dengan kau. Lagi pon aku memang tak suka cari pasal dengan orang. OKAY.


Watchaout.~~



Kalau 'kau' nak tahu lah, Kak Limah neh dari lawa dari 'kau'. HAHAH.!!


Ya Allah, jahatnyaaa aku neh.
Maaflah ye, bukan apa, aku agak menyampah kalau orang macam neh. Aku tak suka orang yang sibuk nak cari pasal dengan aku.
Kalau 'kau' terbaca lah belog bodoh aku neh, kau jangan nak kecik hati pulak. BLUEKSSS.~~
Ehh, harus ke kau nak tengok belog aku? Aku rasa tak kot.


Ehh, dah lah. Tanak cakap banyak-banyak, kang bertambah pulak dosa aku. Heeee :)
Kbai, salam.


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: