Thursday, June 09, 2011

"Angry Birds, Angry Birds".

Hye. Assalammualaikum :)


Hoho. Entri yang kedua pada pagi neh. Hehe :) Itu lah, I dah cakap. Kalau I dah start active main blog balik. I memang TAMAK. Okay. TAMAK. Haha. Sebab, kalau satu hari tuh, sampai berentri-entri. Hohoho. Tamak tak? Tamak tak? HAHA. Tamak kan.
Okay sekarang MOOD NAK BERBLOGGING, memang menjadi-jadi. Meluap-luap macam air panas yang menggelegak. Haha. Ohh, itu poyo namanya. Grr.!! Mencikk.


Entri kedua pada hari neh, nak cerita sikit lah pasal GAMES.!! Ohh, yaaa. Kalau dulu maybe games budak-budak yang paling famous. Hohoho. FAMAOUS KE? Haha. Boleh lah. Haha. Games apa tuh. Alaaa, neh yang aku mencikk neh. Haihhh. Pelupa betol lah Anak pak cik Aznam neh. Hahah. Gamessssssssssssss.............. Ahhh, dah ingat, dah ingat. Huhu. Games SUPER MARIO. Hoho. Games yang kena lompat pijak kura-kura tuh, korang ingat tak games tuh? Haha. Mesti ingat kan. Sebab game tuh dolu-dolu kot. Haha. And, saya pon ada game tuh dulu tau. Hehe. Game tuh memang best. Sampai kalau main dengan adik beradik yang lain, berebut-rebut lah. Hehe.
Sebab, game neh tak boring. SERONOK TAUKK. Haha -,-





Games - SUPER MARIO BROS. Haha. Game neh BEST :)


Okay tuh adalah lah game zaman I muda-muda. Haha. I mean zaman I kecik-kecik dulu lah. Tapi tade lah kecik mana budak, dalam darjah 3 4 macam tuh lah. Hehe.




STREET FIGHTER ":)


Now, nak cerita pasal game neh pulak, kalau dulu game neh main dekat PS. Hehe. PS? Tau tak tuh apa? Haha. Kalau tatau meh kakak nak bagi tau. Hoho. *Berlagak.! PS tuh stand for PlayStation. Haha -,-
Game neh pon best jugak. Salah satu peberet saya. Huhu. Tapi kalau main game neh kena banyak sabar. Haha. Sebab kalau I main game neh selalu KALAH. Haha. Banyak kalah dari menang. Huhu :) Yela, tak terror. Nak buat macam mana kan, dah memang tak terror. Huhu.
Tapi kalau bercakap pasal game Street Fighter neh.





Chun Li ":)


Saya suka karakter Chun Li ":) Huhu. Sebabb...................
Dia sangat cantik and sexayy. Hahaha -,- itu je yang saya suka. Haha. Gediks tak? Mesti korang nak cakap gediks kan. Ahhh, lantak pi lah. Suka hati saya lah. Hohoho -,-


Okay, itu adalah game-game peberet I. Haha. Ohh, maksud I kalau main game tak kira lah kat mana pon. Kat PS ke, kat game yang masuk cip tuh ke. Haha *tatau nak panggil apa*. Maybe Video game kot. Haha. Whatever lah, yang penting korang paham. Hehe.
Now nak cerita pulak game untuk budak lelaki. Ahhh, I dah tau dah kalau game untuk lelaki. Hurmmm. Dah tentu lah game bola kan. Kalau bukan bola mesti game perang-perang, tak pon game lumba-lumba. Haha. Tak kira lah lumba kereta ke, lumba motor ke. Hahah :) Betol tak I cakap. Itu adalah game budak lelaki.


Tapi now, game peberet untuk lelaki is PES2011 tau ke game pe tuh? Haaa, confirm lah korang semua tau kan, pe lagi kalau bukan game bola. Kalau korang nak tau I selalu jugak main game neh, Hehe. Tapi tak pandai sangat lah. Susah. Haha. Adik I terror main game neh. Huhuh -,-



PES2011 ":)


Haa, itu adalah game-game yang boleh di-kategori kan sebagai game popular. Haha. Ala-ala famous gitu. Huhuh :)


Haaa. nowwww, ada game yang lagi famous dari ketiga-tiga tuh. Huhu :) Korang mesti dah tau kan game apa tuh. Heheh -,-
Ahhh, macam mane korang tau? Ohh, lupa pulak dah terang-terang I tulis kat title kan. Hahha. AL-MAKLUM lah, I neh pelupa orangnyaa. Lagi-lagi, I dah berumur sikit kan. Hahaha :) Amboiiii................ Suka korang ehh, gelak kan I. Hahaha. OKAY CUKUP GEDIKS TUH. Hihihihiiii~~~


Dahh, stoppp, malas nak bebel panjang-panjang. Mehh, I bagi tau. Game yang I maksud kan tuh adalahhhh. ANGRY BIRDS. Serious game neh best. Hahah :) I suka main game tapi kalau main game neh buat I lagi tekanan. Haha. Sebab GAME NEH SUSAH. Mencikk taukk. Hohoh -,-
Dala die bagi burung sikit. Haha. And kalau main game neh je. I suka dengar music die. Hahahahha :D Lagi-lagi bunyi B**I tuh. Hohooho. BONGOKS lah kau neh Fatin. Hehehhe~~~





ANGRY BIRDS ":)

Best-best.. Hehehe ":D


Kalau korang nak tau, I still tade game neh. Hurmm. Sedihnyaaaa. Main pon kat iphone adik I. Itu pon curi-curi. Huhuhuh ":)


Okay lah. Sampai sini jela yang saya nak bebelkan. Ngantok pulak. Hhahahahahahah ":D 
Muuahxxx. XOXO

p/s : Hurmmm. Macam teringin je nak beli Galaxy Tab. Tapi.......................... Tak mampu lah. Huwarhhhh.

Lots of Love,
Fia Aznam Roses

No comments: