Friday, June 10, 2011

"Reply to 'Hasnita Hassan'."

Hye. Assalammualaikum :)


Ting Tong,
Ting Tong,

Ada orang tak? Haha. GILERRRRR.... 


Okay, pagi-pagi datang kerja yang awal nak MAM------, mengalahkan bangla nak buat bangunan. Hahah :) *Kenapa bangla*? Hoho. Sebab bangla kan pergi kerja awal. Kalau nak tahu kawasan office aku neh banyak construction buat tuh buat neh, so banyak lah. Warga-warga tanpa diundang. Pagi-pagi lagi dorang dah start kerja. Kalau orang kita? Hurmmmm... Memang tak lah nak bangun awal kan. Ntah-ntah still menggangkang lagi. Oopss. *agak kurang sopan ayat neh*, tukar lah.... MASIH MEMBUTA lagi agaknyaa. Haha :) Biasalah orang MALAYSIA kan. Hohohohohoo =,=


PEACE~~~


Seperti biasa, masok je office yang tade orang neh. Aku sorang je kat office sekarang neh. Yela, sekarang baru pukul berapa kan 7.12pagi... Okay, 7.12 PAGI AKU DAH MASOK.~~ Erghhh. *Kalau lah office aku neh ada award siapa masok office paling awal*, mesti aku pemenangnyaaa kan. Haha -,-
Pagi tadi, masok je office, macam biasalah kan, tak sah kalau tak beronline tuh, beronline neh. Haha. Tuh jela kerja aku kalau datang office pepagi neh. Haaaa, lagi 1 semalam titew baru install game angry birds. Hehehe :) Suka, suka, suka tau. Hohoh.


Okay, now nak cakap pasal si budak tecik yang tomei-tomeii depan rumah titew tuh. Tomei-tomei pon die gawang *garang* tau. Haha. Kalau die jerit, OMG.... Haha. Terkejut mak. Hohoh -,-
Siapa lagi kalau bukan 'Hasnita Hassan'. Huhu.


To Pa'ah :~~~


Awak pagi tadi kakak bukak blog jea tengok awak punya post. Hehe. Patut lah dari semalam kakak asek tersedak je. Hoho. Rupanyaaa, awak mention nama kakak kat blog awak ehh. Hehe. BABAP nanti. -,- Kalau awak nak tahu, hari tuh memang ingat nak belanja tapi hujan pulak. Macam mana kite nak keluar kan. So, nanti kita p mamam ehh. Heheh :)  OKAY.?


Okay lah, sampai sini je lah saya nak bebel-bebelkan. Nak breakfast dulu. Huhu. Babai... Muuahxxx.~~


p/s : Baby,baby,baby i miss you baby. Hatdoiiiii.~~ Haha. *Tetiba teringat lawak Jozan kat MaharajaLawak. Hehehe :)


Lots of Love,
Fia Aznam Roses

No comments: