Friday, June 10, 2011

"Jozan MaharajaLawak"

Hye. Assalammualaikum ":)


Macam biasa and macam selalu, duduk kat office neh sorang-sorang. Haihh. BOSAN TAUKK. Hari neh, semua boss tade. Sebab dorang semua kat Singapore. Ada event apa ntah, project baru katanyaaa. Hehe. Aku pon tatau apa kejadahnya tuh. Kalau orang bercakap pasal neh, aku ye-ye kan aje. Hehe -,-


Now, aku tengah duduk and tatau nak buat apa, rasa montot neh pon dah semakin membesauuuu. Ohhh. DEMM. Tak suka, tak suka.... Sob,sob,sob :(
Bile lah aku nak kurus neh kan. Hurmmm.~~~
Satu persoalan di situ. Hehe :) Yelaaa, kalau pergi je gym tapi makan tak control tak guna jugak kan. Betol tak kawan-kawan? Huhu. Boring, boring. Haihhh.
Duduk beronline tuh, beronline neh setiap masa pon bosan jugak. Macam mane tuh? Kan best kalau ade peneman kat sini. Hehe ":)


Okaylah, bukan itu yang aku nak mengeluhkan. Sebenarnya, nak cakap pasal Maharajalawak. Hehe. Tadi pagi aku asek teringat lawak Jozan je. Paling aku tak boleh lupa time minggu muzikal yang die cakap macam neh :-
"Baby, baby, baby... I miss you baby. Hatdoiiii".!! Haha. Kelakar betol. Haha. Aku asek teringat ayat tuh je. GILERR~~
Suka gilerr dengan Jozan neh. Heheh :) *Padahal, nak cakap suka kat Zizan je*.~~ Hahaha. Ahhh, biar lah. Memang sebenarnya suka kat Zizan je pon.




Okay, disebabkan asek teringatkan lawak tuh, so saya letak lah video neh. Huhu :) Sooo, kalau sesapa yang tak pernah tengok lagi. Meh lah tengok video neh. Jozan dalam MaharajaLawak minggu ke-3. Hehehe :) Kelakar.~~~ SAYA SANGAT SUKA. Hoho -,-


Okay lah, kawan-kawan. Hehe, sampai sini jela bebelan saya. Haha. Sebenarnya, post entri neh pon sebab dah bosan tahap cipan nak beranak dah kat office neh. Huhuh =,=
Tuh yang berblogging kejap. Hehehe :)


Selamat Membaca and Have a nice weekend -,-
Mmuahxxx. xoxo.


p/s : Malam neh ada MaharajaLawak. Yeayyy.!! Suka SEPAH, JAMBU and JOZAN. Hehehe :) Tak sabar nak tunggu dorang punya FINAL, Mesti gempak habis. Hahaha -,-


Lots of Love,
Fia Aznam Roses



2 comments:

Dea said...

sukaa jozan gak... gelak xhengat masa minggu dorang men inject2 pastuh kebas tuh... haha

Fia Aznam said...

Suka gila dengan si Jozan neh kan. best la dorang. hehe :)