Friday, June 24, 2011

"BILA SI ANAK BERBLOG.. SI AYAH dan IBU?"

Hye. Assalammualaikum :)



Kali neh nak join segmen blogger fofular. Heee. Siapa lagi kalau bukan Abang Ben kita lah. Haha ":)


Kali neh Abg Ben buat segmen, "BILA SI ANAK BERBLOG.. SI AYAH dan IBU?"
Hurmmm, macam mana ekk nak cakap neh.


ceritakan bagaimana anda membahagikan masa dengan belajar , membantu kedua ibubapa dan berblog.. 


Okay lah, memandang kan aku neh dah bekerjaya. Ahakss. I mean dah bekerja, so aku tade lah kisah sangat nak berblogging neh. Kalau korang nak tahu, aku neh berblogging bila time kerja je. Heeee :) Tapi aku bukan sampai tak buat kerja langsung. Aku akan berblogging bila aku free or tade kerja je. Yela, untuk pengetahuan korang aku kan. RECEPTIONIST. Hahaha. So, kerja aku tade lah busy bebenor. Hehehe :)
So, kalau weekend baru lah aku boleh membantu myparents buat kerja rumah.... Erkk? Bantu ke? Haha. Tolong tengok boleh lah. HAHA.
Untuk pengetahun korang, aku tak boleh berblogging time kat rumah. SEBAB............................
HAHA. Sebab, aku tade laptop, berukband pon tade. Laptop rosak sudah. So weekend tak dapat lah nak luahkan perasaan. Heeee :) Cuma dapat luahkan perasaan bila office hours je. Sob.sob.sob.. Sedih mak nokk. Huhuh -,-


Camana anda terangkan minat anda itu serta tunjukkan bukti bahawa berblog tu berbaloi ?..


Untuk pengetahuan korang, myparent pon tahu yang aku suka berblogging. So, dorang tak cakap banyak. So, bila dorang tak cakap banyak kalau aku nak berblogging maknanya dorang tak kisah lah kan. Hehehe :)
Aku pernah bagi tahu Ibu aku tentang blogging neh, yela. Aku pernah cakap kalau buat blog boleh dapat duit. Haha. So, Ibu aku diam je. Heeee :) Nampak? Dia diam tau, so maknanya dia support aku. HAHA. Gila mata duitan kan? Eeeee. Tolonglahhhhh.


So, sesiapa yang nak join segmen neh, Sila follow Abg Ben, then lepas tuh klik neh BEN ASHAARI.
Haaa, mari lah join ye. Boleh mengeratkan silatuhrrahim sesama blogger. Walaupun tak pernah jumpa. Heeee :) Peace yaww.


p/s : Malam neh Final MaharajaLawak, agak-agak siapalah yang juarakan. SEPAH and JOZAN best........... Hope dorang buat yang terbaik malam neh.


Kbai. Salam.


Lot of Love
Fia Aznam Roses

4 comments:

Alya Esprézzo said...

heeeeeeeeee..terjah!! :D

misz athiqah said...

lah!!!..lappy rosak dah??...kan ke baru je lappy tue...huhu...nie mesti guna xhenti2..huhu..smpi leh rosak...huhu...

Fia Aznam said...

Alya : Heeeee. sila lah terjah :)

Fia Aznam said...

k.tiqah : hahah. tu la pasal. rosak dah. heeee. gaknya lah kot. huhuhu :)