Monday, July 04, 2011

"My Wedding Dream".

Hye. Assalammualaikum :)


Setiap manusia, mengimpikan suasana perkahwinan yang best-best kan, kalau boleh nak yang gempak-gempak. HUH. Betol tak? Tayah tipu lah.
Kalau boleh semua benda nak yang mahal-mahal. *HUH lagi. Yela, baru lah orang pandangkan. And mesti lah nak jadi buah mulut orangkan. Heeee :) BANGGA lah konon?


Seperti yang korang tahu, kalau pergi wedding je, tak mengata tak sah kan? Haaaa, betol ke tidak? Betol kan? Hurmmm. Okay, sila setuju dengan saya.
As a human kan, korang mesti pernah mengata, lauk kurengggg lah, baju pengantin tak berapa nak 'ngammmmmmmmmm arhh. Kan-kan? Jangan tipu okay. Saya tahu lah. Paling tak pon. 'Ohhh, pengantin laki handsome, pengantin perempuan cantik' atau sebaliknya. Hurmmm. Biasalah, manusiakan. Mana boleh tengok orang lebih. ~~


Okay, back to the real entry....................
Cakap pasal 'Wedding Dream' neh, macam-macam sebenarnya ada dalam kepala hotak neh. Kalau boleh nak kahwin dengan orang kaya kan. HAHA. Baru lah hajat-hajat nak kahwin ala-ala puteri raja termakbul kan. HUHU. Masalah nya tade orang kaya nak kat aku. Eeeeeeeee.. Perasannyaaa kan. Menyampah dengan diri sendiri. HAHAHAHAHAH.~~


Hurmmm. Cakap pasal kahwin neh, ramai yang nak kahwin ala-ala cinderella lah, princess lah kan. Betol tak? Termasuk jugak lah dengan aku yang kaki perasan neh. Haaaa..~~
Untuk pengetahuan korang, aku pernah lah ada angan-angan nak kahwin ala-ala princess gitewww.!! Eeuwwww. Nyampahh. Yela, sekadar angan-angan kan. Tak salah kalau ada angan-angan tinggi menlangit. HUHU.


Dah lah, malas nak perasan lebih-lebih, karang korang bosan pulak kan. Hehehe :) Sebenarnya, aku nak lerw bagi tahu kan, aku neh kalau nak kahwin aku teringin nak kahwin kat tepi pantaiiiiii.
Awww. Shoooo Shweetttt.. Romantik gitewww kan. Huhuhuh :)
Eeeee, gediknyaaaa. Tapi, seriouslah... Aku memang teringin nak kahwin kat tepi pantai.




Cer tengok, romantikkan kahwin kt tepi pantai. Auwww :) Suka sangat..


Lots of Love
Fia Aznam Roses

2 comments:

r.a.firdausi said...

wah.. kawen tepi pantai... menarik2.. nak wat camni gak r... hehe:)

Fia Aznam said...

Hahaha :) macam best kan. Hehe. jom kawen ramai-ramai kt tepi pantai.
kurang sikit kos. HAHAHAHAH "___"