Friday, September 23, 2011

'Jamuan Hari Raya 2011'

Hai, Assalammualaikum :)


Minggu neh, memang full dengan open house sana sini okay, Al-maklum lah, Syawal dah sampai penhujungnya, so banyak lah jemputan-jemputan di saat akhir.. HAHA.. Boleh tak nak rewind balik, nak ke raya pertama..?Huwarghh.. Memang tak boleh lah kan.. Sob.. sob.. sob.. Sedih nokk.. Kan best setahun 2 3 kali raya aidilfitri.. Heheh :) *SUKASUKA je kan*.

Okay, sebenarnya semalam office aku ada buat Jamuan Hari Raya, opss, untuk pengetahuan korang, bukan kat my floor, kalau korang nak tahu, aku punya office kat Level 21, but yesterday punya Jamuan Raya at Level 22, tapi disebabkan aku di-invite, aku join je.. Heee :)
Yela, boleh lah beramah-mesra sambil berguling-guling bersama which is aku pon memang jarang turun naik floor orang neh.. HEHE ..POYO..~

So, malas nak story lelebih, apa kata korang layan gambar yang tak sebarape neh.. Heee :) But yang penting Enjoy, Happy and makan pon sodap.. HAHAH.~~

Zassss~~ 







Haaaa, amacam? Nampak happy tak? Enjoy tak? HAHA..
Yela, walaupun bukan kat floor aku kan.. Heeeee.. Hurmmmmm, floor aku nak buat macam neh? Memang tatau lah dorang buat ke tak. Sebabnya, kat floor aku neh.. Semua banyak tak banyak cakap.. Senyum pon macam terpaksa je.. HAHA..!! Oopss.. Terlebih sudah.. 


p/s : Okay, di-sebabkan raya pon dah nak habis. Aku ingin ucapkan.. Jumpa lagi raya di tahun akan datang.. Ahakss..


Lots of Love
Fia Aznam Roses

2 comments:

Lizzie Chuckguire said...

saya sukeeeee..heeee

Fia Aznam said...

Heee :) itew pon sukaa jugak -,-