Tuesday, November 01, 2011

"Bukit Tinggi with Love".

Hi.. Assalammualaikum ":)


Haa, now mood untuk membebel datang menerjah tanpa di undang yoo, dan jejari yang bam-bam neh pulak rajin berlari-lari atas keyboard hitam neh.. Ehee -,-", ayat nak sastera kan.. Maklum lah, dulu time sekolah akak amek 'Kesasteraan' dik non..! Huhu :)

Sebelum nak bercerita pasal entri sebenar, sini I nak luahkan perasaan I yang sebesar kuman neh sikit.. Heee :D
Okaylah, if korang yang follow my blog yang hodoh neh, mesti korang baca entri-entri bodoh sebelum-sebelum neh kan? Hurmm.. If korang baca, mesti korang meluatkan? Haha.. Yela, entri nak jiwang-jiwang je.. Eeuwww.!! Elehh, eeeuww sangat pon taleh kan.. Okay lah, yang dah lepas tuh lepas lah, I malas dah nak ungkit cerita lama.. Ecehh.. I'm serious neh nokk..
Dan mulai hari neh 01/11/2011 - Aku akan mulakan hidup baru tanpa mengkaitkan diri dengan sesiapa yang tade kena mengena dengan aku.. Heeee -,-"

Okay.. Sudah-sudah lah tuh cakap pasal hati dan perasaan neh.. Eceh, I nak cerita sikit neh, hari tuh aku pergi Bukit Tinggi.. Ahaii, aku ingatkan best lah sangat tempat dia kan.. Al-maklum lah, aku baru first time naik Bukit Tinggi tuh.. Rupanyaa?! Biasa je biasa je.. Huhu :)
Serious tade pe pon.. Search kat google nak tengok tempat die, kemain 'AWESOME' lagi kan.. Last-last..... Hurmmmmm.. Lu pikirlah sendiri..

Bagi aku, kalau setakat nak honeymoon untuk bajet yang tak seberapa, boleh lah pergi sana, sebab tempat dia agak romantiklah jugak.. Untuk orang yang baru-baru nikah.. Ecehh.. #Nyampah nok..!
Untuk korang yang nak kahwin untuk photoshoot pra-wedding pon okay gak kat situ.. Tempat die cantik just untuk bergambar je.. Kalau nak jalan-jalan ke pe ke, baik pergi genting.. KAN.. Oopss.. Ter-OVER pulak mengkomennyaa.. Haihh.. Jangan marah ye orang Bukit Tinggi.. Teeheee..~~

So, disebabkan dah jejakkan kaki saiz 7 ku ini kat Bukit Tinggi, tak sah kan kalau tak bergambar.. Huhu..
Meh sini layan gambar yang tak seberapa neh.. Heeee -,-"
Kalau tanak tengok pon tape, tak pakse.. If nak komen, sila komen dengan ikhlas ye.. HAHA.. #Gelabah..!!


Tengok kuda tuh, dengan color baju aku macam dekat-dekat je kan.. Hehehe :D



Terasa macam kat France lah you'll.. Hahaha -,-" 


I love this picture so much.. Heee :) Thanks to love, sebab amek pict  neh.. 
Haha.. Cantek sangat.. Ahakss ~~

So, if korang yang gilerrr camera, sini sesuai untuk photoshoot you'll.. Sebab tempat die memang awesome untuk bergambar.. Lagi-lagi macam terase diri kat French village kan.. Haha.. Ohh, die punya Japanese Village pon cool.. Cantik jugak.. Siap boleh sewa kimono lagi.. HAHA.. Grrr.. Tapi aku tak pakai pon.. Sebab time tuh, ada orang cakap next time lah kite pergi lagi, then you pakai lah baju kimono tuh.. Ohh.. sob.sob..!! Majok 30 saat jap.. HUHU (,")

Ohh, okay lah.. Malas dah nak cerita panjang-panjang.. Sekian..
Bye.. Assalammualaikum :)

Ohh, lama dah tak pantun kat sini.. Terima lah pantun sesuka hati dari saya.. Heeee :D

Anak pak mat gigi jari
Kalau suka pergi lah Bukit Tinggi.. 
Muahahahahaha -,-"


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: