Thursday, November 17, 2011

"The Wonderful Day".

Hai.. Assalammualaikum :)


Wahh, setelah lama ku tinggalkan blog comel plus blog hodoh ku ini, rindu rasanya.. Ohh, melampau lettew okay.. Hehe.. Okay setelah kembali bekerja as usual.! Memang bosan lah jawapan dia kan.. I nak cuti lagi lah.. Boss Pleaseeeeeee!!
Rasa cuti 3 hari macam tak puas je.. Sob..sob..sob.. *Tak sedar cuti dah tinggal bape hari je lagi*.. Ada hati nak cuti banyak-banyakkan.. Hehe :)


Ohh, sebelum I start dengan bebelan-bebelan yang mengarut-ngarut tuh, I nak ler wish untuk diri sendiri kan..!!

~~..HAPPY SWEET - 22 TO ME .. ~~ 

Tua dah aku wehh, 22 tahun dah sekarang neh.. Hehe :) Macam tak percaya je kan.. 
Tapi still belom kahwin lagi.. Wehh, bila nak kahwin neh, umur dah semakin meningkat neh.. HAHA.! Gatalkan? Pikir kahwin je, tade benda lain ke nak pikir Fatin oii?! Heee.. 

Haaa, cakap pasal my birthday last Monday hari tuh.. Yaaa, seperti yang korang tahu my birthday is 14/11 so, the day jatuh hari Isnin kan, takan lah mak nak celebrate hari Isnin pulak kan, confirm bosan punya.. HEHE :) Then, I and my friend decide to go holiday, for a short vacation la konon even the place tade lah best mana pon sebab pergi PD je.. Haha :) But at least pergi lah jugak bercutikan dari tade buat pape.. Huhu.. Yang penting have fun dengan kawan tersayang dah ehem-ehem kan! Weeee ~~ 

Okay malas dah nak bebel panjang-panjang dah.. Jom layan gambau-gambau nak?? Nak tak? Nak?? Nak?! 
Hahah.. Tulis panjang-panjang pon bukan ade orang nak baca kan.. Baik tayah tulis panjang-panjang..Hehe.. -,-"

Okay jom layan gambar.. 

Zaaassz --



Sangat serious okay muka dia bila drive.. Tatot gegirl.~ HAHA.. -,-"


Bila si 'dia' serious memandu, so ini lah kerja I dalam kereta ye.!! Hobi neh.. Huhu :D


KFC makanan untuk kiteorang.. Neh je yang mampu.. Senang okay.. ~
Tade buat BBQ pon.. Sume pon malas.. Malas sebab tade orang nak perap ayam.. So kami beli ayam KFC.. Cepat dan Pantas dan terus masuk mulut! Opss, KFC cepat? Lembaps okay!! HAHA ~~


His my maid.! Haha.. Sangat rajin okay, his masak for me.. Heeee.. 
Untung buat suami macam neh.. I tayah buat pape pon.. Weeeee -,-"


Alololoooo, comeinyaaaa! Gediks sungguh.. Nak jugak duduk atas pangku.. Haha :)
*Tak sedar diri tuh berat kan.. Wekss.~ Tak malu kau Fatin..


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: