Thursday, December 01, 2011

"Congratulation to my bestie".

Hi.. Assalammualaikum :)


Korang pon tahu kan, hujung-hujung tahun neh, ramai yang amek kesempatan untuk melangsungkan majlis perkahwinan and pertunangan or macam-macam lah.. Haaa :D
So, di kesempatan itu, I telah attend my friend wedding.. She is my bestfriend since I from-1 lagi.. Now, macam tak percaya yang die dah kahwin.. Huhu :)

Yela, if dulu kami selalu menggediks bersama.. Jalan berpimpin tangan lagi.. Huhu :) Tapi now, die dah jadi isteri..

Apa pon, I doakan you dengan your husband semoga berbahagia ke akhir hayat okay..




Selamat Pengantin Baru kawan :) Loveyaa..


p/s : Turn I bila lagi? Huwarghh,,,!!! Sentap mak..


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: