Monday, December 05, 2011

"I'm a Chocoholic".

Hi.. Assalammualaikum :) 


Untuk pengetahuan korang, ini adalah entry aku yang ke berapa pon aku tatau.. Untuk harineh saja okay.. Sangat rajin aku hari neh berblogging.. Mood tengah adakan, so jangan lah persia-siakan dengan berduduk-duduk saja tanpa buat apa-apa.. Heee, so dengan itu aku pon berblogging lah seperti yang korang nampak neh kan.. Entry yang ke-4 untuk hari neh.. Yeay!! Aku rajin.. Curlass kau Tin -,-"

Aku sebenarnya nak bagi tahu kat korang yang aku neh memang super chocoholic.. Aku memang giler chocolate.. Aku pon tatau kenapa aku suka giler dengan chocolate.. See..! Tengok badan lah kan.. Macam mana lah aku nak kurus if asek makan chocolate je.. Dekat office je, dah banyak chocolate aku dapat.. Hehe.. Dorang yang bagi neh, macam tahu-tahu je aku suka makan chocolate :) Maceh lah, sebab dengan baik hati dan ikhlasnya bagi I chocolate.. Huhu :D

So, ini adalah chocolate-chocolate yang aku dapat dari orang-orang yang sudi bagi aku chocolate.. Weee.. Korang ada??? Jangan jealous okay.. Hehe ~~


Masa untuk Boost :) Yummy.. 


From : Mr. Derek, his client from Australia.. (Apache Energy Ltd).. Oh, Thankyou Sir.. 
Dia selalu bagi aku apa-apa if his goin back to Australia.. Baju lah, buah lah.. Maceh lah ye.. Heeee -,-"


This from my lovely sissy.. Intan Suraiya :) Her gave me.. Banyakkan.. Satu plastic tau.. Tapi I tak makan semua lah, I makan sikit-sikit.. Huhu.. Thankyou sissy.. Mmuahxx -,-"


From my officemate, Anngy, she bought from Swiss :) This very nice.. Dark Chocolate.. Yummy :) Lovin it.. 

Thankyou to them yang bagi aku chocolate-chocolate neh.. Suka sangat.. Sebab tuh lah tak kurus-kurus, setiap masa mengunyah je kerja aku.. Heee :) Yeayy aku gemuk.. Korang mesti suka kan.. Grrr~~

Sekian, Kbai..


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: