Monday, December 19, 2011

"When boyfie not around".

Hi.. Assalammualaikum :)


Selamat pagi dan selamat sejahtera semuanya.. Hope you'll had a great weekend harituh. Heeee ":D

Okay, last Friday harituh kekasih hati was not around for a 3 days and what happen to me?
Yaaa, this is not a best thing for me, ya lah kena tinggal lah katakan.. Ohh, sob.sob.sob :( Poor me.!
Dia bersuka ria and me? Keseorang youu.. Haha.. Ehh, no lah, tade lah keseorang pon kan, duduk dekat rumah bersama family tercinta kot.. -.-"

Ohh, forgot to tell you, why kekasih hati was not around for a few days, actually, his attend the 'team building' in Gopeng, Perak for his company..
Actually, I force him to don't go, but his said if his not going their will effect the bonus! Hurmm.. Katanya lah..
So, what can I say? Diam jela, takan nak memekak lagi suruh die jangan pergi kan.. Nanti tak pasal-pasal boleh bergaduh.. Ohh, but don't worry kekasih hati bukan seorang yang suka bergaduh bout a small thing macam neh! Heee :D

That's why ILOVEHIM..

Ahak, ahak, ahak..~~

So, when him was not around, dah sah-sah lah aku macam kerang tak berapa nak wangi kan duduk dekat rumah with nothing to do.. Just makan tidur makan tidur je.. HAHAHA.. What a boring day dude I tell you.!
Yela, normally Sabtu Ahad lah my favourite day, coz every weekend I tak panas bontot duduk dekat rumah, mesti keluar punya.. Heee -,-"
Tapi this week? Kena lah duduk dekat rumah tanpa keluar pergi mana-mana pon okay! Hurmm, apa daya ku.. Saya redha.. Eceheceh.. Menyampah aku..

Haa, untuk menghiburkan hati yang duka lara neh, *ehh, tapi tade lah duka lara pon*, gediks je neh.. Heee ":) So without kekasih hati untuk 3 hari neh aku just duduk dekat rumah menghabiskan waktu dengan membaca je.. Tuh jela kerja yang aku suka bila dekat rumah..


Haa, nie lah novel yang aku baca tuh.. Cer tengok tajuk novel neh! Macam ade kena mengena je kan.. Ahaks.. *Rindu Cintaku*..


p/s : Haaa, tapi semalam dah lepas rindu dah.. Weheee.. -,-"


Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: