Tuesday, February 14, 2012

"Loving you everyday".

Hi.. Assalammualaikum :) 

Today I'm sure kedai bunga untung, coz ramai yang akan beli bunga for valentine's day.. Suka lettew sape-sape yang dapat bunga from lover's.. Heee :) Yelaa, sape tak sukakan dapat bunga.. Especially, from kekasih hati..
Ouchh, jealous I tau.. Tade ke sape-sape nak bagi I flowers? HAHA.. *kidding :)

For me, no need to wait for valentine's day lah nak bagi bunga kan, tak valentine's pon boleh bagi bunga what.. Hehee ":)

So, for muslim's tayah lah nak celebrate sangat valentine's day nie.. Dari korang celebrate benda yang tak berfaedah nie, baik korang buat amal jari'ah.. Opssiee! *cakap je orangkan, diri sendiri tuh perbetulkan dulu*.. (Ingatan untuk diri sendiri)



Dear love, I don't need a flowers or chocolates, I just need your love :) 


From your favourite girl .. ~~

Lots of Love
Fia Aznam Roses

No comments: